مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام. من نزدیک 1سال نامزدم. قبلا با یک پسر دوست بودم به نامزدمم گفتم. من 3ماه با اون پسر چت کردم نامزدم گوشی من رو هک کرد من بهش قول دادم ثابت کنم 9ماه ثابت کردم حتی باهم رفتیم سیم رو مسدود کردیم باهم خیلی خوب بودیم تا اینکه سریه قضیه دعوامون شد اون گفت نمیخوامت تو خیانت کردی گفتم چرا بعد 9ماه یادت افتاده پس مهریمو بده اونم تهدید کرد اگه مهریه بگیری من آبروت رو میبرم همه ی چت هاتو دارم تو دادگاه حیثیتتو میبرم. الان چکار کنم ایا قاضی به چت ها اسکرین ها رو بعد 9ماه تایید میکنه حکمش چیه؟؟ ما حلش کرده بودیم

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام این موضوع ارتباطی به مهریه ندارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام این موضوع ارتباطی به مهریه ندارد و متن پیامکها صرفاً در موارد اقرار به رابطه نامشروع با مخاطب ، منجر به محکومیت سرکار خواهد شد لازم بذار است که جدیدا بخشنامه ای مبنی بر منع استعلام پیامک ا مخابرات در برخی حوزه های قضایی صادر شده است