مشاوره حقوقی رایگان - اجرايیه اداره کار

باسلام
بنده مبلغ 88میلیون بابت سنوات و عیدی و ...بابت ده سال کارگری ...کارفرما را محکوم کردم و الان درخواست اجرائیه ام اومده و گفتن تا دوازده روز پس از ابلاغ اجرائیه اقدام کنم دو سوال داشتم
اول اینکه پول را کارفرما چطور واریز میکند
دوم اینکه کارفرما دارای یک رستوران بزرگ و تالار پذیرایی و اموال بسیاری هست آیا میتواند درخواست اعسار بدهد چون خودش گفته میخوام اذیتت کنم و دوسال دنبال پولت بدوی
ممنون میشم جواب بنده را بدهید
باتشکر

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

یا به حساب صندوق دادگستری یا به حساب خودتان.
خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام درخواست اعسار برای کارفرمای حقیقی امکان‌پذیر است اما می‌بایست مبلغ به حساب شما واریز شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای هیات های اداره کار قطعیت یافته باشد
از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی باید تقاضای صدور اجرائیه نمایید.
چنان‌چه رستوران بنام کارفرما باشد نسبت به این مبلغ اعسار پذیرفته نخواهد شد.