مشاوره حقوقی رایگان - کاشت درخت در زمین ارثی

سلام بعد از فوت پدرم تعدادی زمین موروثی کشاورزی به ارث رسیده که توسط برادرم به تصرف درآمده و من و تعدادی از ورثه دیگر اقدام به تقسیم ترکه کرده ایم .
طبق نظریه کارشناسی زمین ها قابل تقسیم نیستن.
برادرم بعضی از زمین ها رو توشون درخت کاشته و میگه زمین هایی که توشون درخت کاشته رو به ما نمیده.
اما این زمین ها ارث پدری هست و فقط اون توشون درخت ها رو اون کاشته. و ما هم به این کارش رضایتی نداشتیم.
حالا میخواستم بدونم اگه قاضی هم نتونسته تقسیم کنه و بین ما هم توافقی نشه،بعد اگه قاضی زمین ها رو به فروش بذاره، آيا زمین هایی که توشون درخت هم کاشته شده به فروش میره؟ و یا نه چون درخت های برادرم توشون هست میتونه اجازه نده به فروش برن؟
آخه زمینش برای همه ورثه هست. فقط درخت هاش مال اونه.
سوال دیگه که داشتم بعد پول درخت ها چی میشه ؟ اگه زمین رو با درخت بفروشن ،، بعد پول درخت ها رو میدن به برادرم؟
با تشکر.

پاسخ ها :

کاشت درخت در زمین ارثی تقسیم زمین ارثی بین وراث زمین موروثی زمین