مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به پست قبلی

با سلام خدمت دوستان عزیز.
سوالی داشتم در رابطه با تنزل سمت
بنده کارمند بانک هستم با سابقه کار 27 سال بنا بر دلایلی(تخلف اداری نداشتم) سال 1401 تنزل سمت و انتقال محل خدمت داشتم آیا بازگشت سمت قبلی یا رئیس شعبه بشم امکان پذیر میباشد لطفا راهنمایی فرمائید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تنزل پست بر اساس قانون تخلفات اداری در صلاحیت هیئت‌های تخلفات است و به نحو عادی امکان تنزل پست وجود ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید برای تنزل پست در هیئت اختلافات اداری اعتراض نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به تصمیم مقامات درون سازمانی دارد

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

با سلام ، از سازمان مربوطه پیگیری نماید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تنزل پست بر اساس قانون تخلفات اداری در صلاحیت هیئت‌های تخلفات است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به تصمیمات درون سازمانی دارد