مشاوره حقوقی رایگان - ادم ربایی توسط شخص نظامی

سلام خسته نباشید اساتید
بنده با دوستم رفتیم سر یه معامله ای که اونجا دوستم چک صیادی داد و ثبت کرد و قراردادی بستیم که من چون بی اعتماد هستم نسبت به همه چی به عنوان شاهد امضا کردم اما نه اسم خودم دادم نه امضای خودم دادم نه کد ملی وارد کردم
بعد از گذشت چند ماه چک برگشت خورد و شخصی که چک دستش بود نظامی بود و با لباس نظامی و با ماشین پرشیا سفید بدون پلاک و با کمک یک شخص ارازل منو گرفتند و با زور سوار ماشین کردند دستم را با بست پلاستیکی بستند و مورد شکنجه با مشت و سیلی و شوکر قرار گرفتم و به زور از من سه فقره سفته هر کدام به مبلغ 50 میلیون با زور شوکر و چاقو امضا گرفتند و کیف پول مرا با تمامی مدارکات و سوییچ ماشینم و گوشی موبایلمو برداشتند و متواری شدند حال من شکایت کردم و با کمک اشناها دادستان نظامی دستور مستقیم چک کردن ریز به ریز دوربین مداربسته ها رو داده و جرم هایی که مرتکب شده به شرح زیر هست
سرقت
تهدید
ادم ربایی
سو استفاده از لباس نظامی و موقعیت شغلی
توهین به مقدسات و. نام مقدس مقام معظم رهبری
و غیره

میخواستم بدونم ایا از کارش اخراج میشه و لباس نظامیشو از تنش در میارن و حکم زندان و شلاق داره یا خیر ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در صورت اثبات این جرائم بله ممکن است حکم اخراج صادر گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه در این خصوص تصمیم خواهد گرفت.
اگر ثابت بشه به نظر اخراج می شود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام ،در صورت اثبات موارد اتهامی احتمالش وجود دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورت اثبات موارد اتهامی احتمالش وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله اثبات این جرائم و نیز سوء استفاده از عنوان شغلی می‌تواند موجب تعلیق یا ممنوعیت از اشتغال و نهایتا اخراج ایشان گردد
میزان مجازات حبس و شلاق تعزیری ، و نیز جزای نقدی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت اثبات جرایم اشاره شده در متن سؤال، حتماً شخص مرتکب اخراج خواهد شد.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اثبات شود قطعا اخراج میشوند