مشاوره حقوقی رایگان - بیمه اختیاری

درود
بنده نزدیک حدود ده سال بیمه اجباری دارم جزو سوابق کاری بنده ولی در حال حاضر بنا به شرایط قصد دارم بصورت بیمه اختیاری اقدام کنم
سوال بنده اینمورد هست که در صورت بیمه اختیاری سوابق به ادامه بیمه اجباری اضافه میشود یا بصورت مجزا از اول محاسبه میگردد سوابق بیمه ای بنده بعنوان مثال اگر به فرض دوسال هم بیمه اختیاری داشته باشم سوابق بیمه بنده با احتساب آن ده سال بیمه اجباری دوازده سال محاسبه میگردد یا طور دیگری در نظر گرفته میشود ممنون از پاسخ شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی بیمه خویش فرما سابقه نیز لحاظ می‌شود مانعی ندارد