مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام
برابر اعلام پزشکی قانونی میزان صدمه ی من در حادثه رانندگی : تورم و کبودی دور چشم راست0/5%- تورم و کبودی دور چشم چپ0/5%- کبودی ریشه بینی_جراحت حارثه فرق سر-کبودی ثلث فوقانی قدام ساق راست-شکستگی بینی. میباشد .بیمه ایران چقدر دیه باید پرداخت کند؟ خودم راننده بودم .

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" از واحد اجرای احکام کیفری واقع در دادسرا یا شرکت بیمه مربوطه پاسخ سؤال خود را جویا شوید .

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، مطابق ماده 3 قانون بیمه شخص ثالث سال 95 اقدام می شود.