مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف مالی

سلام ماه خرداد سال 98 تصادف داشتم با خودروی تویوتا پریوس مدل 2016
خودروی پریو سمت چپ ماشینم بود و با خودروی جلوییش فاصله زیادی داشت ما در ترافیک بودیم و من خواستم برم جلوی خودروی پریوس که یهو پاشو روی گاز فشار داد و زد وسط در عقبم سمت چپ
من چون عجله داشتم واینستادم و رفتم چون برخورد شدید نبود
بعد ایشون ماه مرداد رفته شکایت کرده یعنی 2ماه بعد از تصادف.
بعدش دادگاه منو خواست خلاصه دادگاه رای به نفع من داد و پرونده بسته شد این اقا 2بار اعتراض زد و پذیرفته نشد. این جواب اعتراضشه
پیرامون اعتراض اقای... نسبت به قرار منع تعقیب صادره از شعبه دوم دادیاری دادسرای... از بررسی لایحه شاکی و محتویات پرونده نظر به اینکه قرار معترض عنه مطابق بر موازین قانونی و به درستی صادر شده است و در این مرحله نیز دلیلی که باعث تزلزل قرار مذکور گردد ارائه نشده است ، از این رو با رد اعتراض شاکی و با استناد به ماده 273 قانون آیین دادرسی کیفری قرار معترض عنه را عینا ابرام و تایید می نماید. این رای قطعی می باشد.
حالا توی دی ماه رفته شورای حل اختلاف شکایت کرده و 6میلیون از من خسارت خواستن 3میلیون خسارت تعمیر سپر جلو و گلگیر و تعویض قالپاق
3میلیون افت قیمت این مسئله برای سال 98هستش
حالا لطفا بگین من چه باید بکنم.

پاسخ ها :

نرگس  درفش زن

سرکار خانم نرگس درفش زن :

سلام ، پرونده كيفري شما كه در ان راي قطعي صادر شده با پرونده حقوقي درخواست خسارت كه در شوراي حل اختلاف تشكيل شده دو بحث مجزاست و به هم مرتبط نيستند ، به شوراي حل اختلاف مراجعه و تجديد نظر خواهي كرده و همه مدارك خود را ( از جمله حكم كيفري )همراه ببريد تا در صورت امكان مبلغ درخواستي را پايين بياوريد ، موفق باشيد