مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی نظامی

سلام.من درجه دار نیروی دریایی ارتش هستم ،سیزده سال هست که در بندر خدمت میکنم ،بعد از فوت پدرم سال 97 ،با وجود اینکه برادر بزرگتر داشتم سرپرستی خواهر و مادرم را بر عهده گرفتم و نامه حضانت از دادگستری گرفتم و بیمه نیروهای مسلح هم هستن به علت اینکه خواهرم معلولیت شدید داره و مادرمم پیر شده سه ساله درخواست انتقالی میدم برا تهران ولی میگن جزو شرایط خاص نیستی ،الا شما یه لطفی بکنید به من بگید ایا از لحاظ قانونی من شرایط خاص هستم یا نه تا قانونی پیگیر کارم بشم .یه راهی پیش روم بزارید .با سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان‌ مربوطه درخواست خود را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توااییدنید درخواست خود را به صورت کامل بنویسید شرایط خود را بازگو کنید از طریق دفتر خدمات قضایی برای دیوان محترم عدالت اداری موضوع را ارسال نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
درخواست خویش را از طریق ارگان مربوطه پیگیری بفرمائید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دیوان محترم عدالت اداری شکایت کنید