مشاوره حقوقی رایگان - دادنامه سازش در شورا

با سلام

شخصی به صورت شفاهی زمین متعلق به خود را بدون گرفتن پولی،با دیگری شریک میشود. شریک،زمین را با زمین دیگری معاوضه میکند بدون اطلاع مالک .مالک طرح دعوای کیفری فروش مال غیر مطرح میکند؛در شورا بین طرفین اینگونه توافق میشود که از زمین تعویضی ؛علاوه بر نصف زمین ،800متر به شاکی تعلق بگیرد .ولی دادنامه با خواسته درخواست سازش این گونه صادر میشود رضایت بی قید و شرط شاکی و اینکه من بعد شاکی هیچ ادعایی در خصوص این زمین ندارد ؛ بدون اشاره به توافق حاصله و این که در دادنامه عنوان گزارش اصلاحی قید نشده که قابل ابطال باشد.

دادنامه در سال 1400 از شورا صادر شده در صورتیکه توافق حاصله بین طرفین به درستی اجرا نگردیده.
الان با توجه به متضرر شدن مالک و صدور این دادنامه در سال 1400 چه اقدامی جهت احقاق حق مالک میتوان انجام داد.

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود در سازش نوشته 800متر قلذا جهت اجرای سازش و درخواست اجرایه به شورا مراجعه کنید اگر ننوشته ابطال سازش را بخواهید