مشاوره حقوقی رایگان - تداخل در منابع طبیعی

سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم ما یک هکتار زمین داریم که چند سالی کشت نکردیم و بعد از چندین سال کشت کردیم الان منابع طبیعی از ما شکایت(رفع تداخل) رو کرده و ما عکس های هوایی دهه های 30 و 40 رو تهیه کردیم و به نظر کارشناسان ما زراعیه اما دادگاه( شعبه 7 و تجدید نظر و...) و منابع طبیعی زیر بار نمیرن که زراعیه با تشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
دعوی شما از دعاوی تخصصی ملکی بوده و نیاز به وکیل و متخصص دارد. شایان ذکر است که زمین‌هایی که از سال 41 به بعد، ونیز قوانین بعدی مشمول امور اراضی تقسیم بندی و تقدم شده‌اند دارای مالکیت شخصی هستند.
در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به توضیحات شما ، جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات اراضی میباشد