مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه 19سال بعداز فوت شوهروبعد از تقسیم ماترک

با سلام وخسته نباشید و تشکر ویژه از زحمات شما.خانمی که در 19سال پیش شوهرش فوت کرده ،وماترک ایشان میان وراث ایشان تقسیم وخود آن خانم نیز تقسیم نامه مربوط به زمین وخانه مسکونی را امضا کرده وسهم خود را از مبلغی که به عنوان دیه از بابت فوت ایشان دریافت شده بود،گرفته ودر محضر تعهد داده که دیگر هیچگونه اعتراضی در این رابطه نخواهد داشت.وی در آن زمان اصلا درخواست مهریه نکرده ،اما حالا از پدر شوهرش شکایت نموده ودرخواست مهریه می کند.بفرمایید آیا با این شرایطی که خدمتتان عرض شدو اینکه بعد از فوت شوهرخود،دو بار بصورت صیغه ای ازدواج نموده واکنون با دومی از آنها زندگی می کند، وی می تواند مهریه خود را بگیرد؟

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، ایشان نمی توانند مستقیماً به طرفیت پدر شوهر این دعوی را اقامه کنند،چون باید مهریه از محل اموال متوفی پرداخت میشده و باید در خصوص اعلام بطلان تقسیم نامه اقدام کنند.

فروغ  قاسميه

سرکار خانم فروغ قاسميه :

با سلام زوجه از اموال شوهرش به میزان مندرج در قانون ارث می برد و اگر قبل از تقسیم ماترک می بود ایشان میتوانست مهریه خود را مطالبه کند و در حال حاضر شکایت از پدر شوهر و مطالبه از ماترکی که قبلا تقسیم گردیده و ایشان امضا نموده اند وجاهت قانونی قانونی ندارد