مشاوره حقوقی رایگان - پزشکی قانونی و فوت

برادر من در بیمارستان به دلیل نامعلومی فوت کرده که ارجاع به پزشکی قانونی و کالبد گشایی شده، مراجعه کردم به پزشکی قانونی گفتن علت فوت عفونت ریه بوده، ولی برای برادر من اتفاقاتی در 2 بیمارستان افتاده که نیاز به بررسی اتفاقات داره و میخوام در مورد اون موضوعات شکایت کنم، سوالم اینه که با توجه به اینکه در گزارشات علت فوت توسط بیمارستان نامعلوم گزارش شده چرا پزشکی قانونی فقط از معده و ریه نمونه برداری کرده و چرا مشکوک به لخته خون در اون نشدن؟ آیا از نمونه های موجود در پزشکی قانونی میشه لخته خون رو بررسی کرد؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام شماازطریق دادسرای جرایم چزشکی و ارسال مدارک به پزشکی قانونی استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایت دارید از طریق نظام پزشکی موضوع را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانستید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید