مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن شاهد و داشتن صدای ضبط شده

سلام و خسته نباشید من در خانه بودم 4 خانم و 2 مرد جمعا 6نفر در منزل ما را شکستند و به زور وارد خونه ما شدند و فوش ناموسی دادن من را طوری زدن که پزشک قانونی یک درصد دیه کامل یک انسان نوشته و من یک شاهد دارم و در کلانتری شاهدم ثبت شده. و همسایه ها میترسن از شهادت یا استشهاد محلی. صدای ضبط کسانی که من رازدن ضبط کرم البته صوتی. محکمه پسند است یاخیر ممنون .

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
جراحات را می توانید بامعرفی یک شاهد مرد و یک سوگند اثبات کنید

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

صدای ضبط شده ارزش دلیل ندارد وباید شاهد داشته باشید یا فیلم ضبط شده