مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن تعهد به اجبار

سلام وقت بخیر
من و همسرم بحث کردیم و شوهرم از من خواستند تعهد نامه بنویسم که در صورتی یک بار دیگه سلب اسایش و ارامش از ایشان شد بدون اطلاع من طلاق بگیرند و تمام حق و حقوق من و جیسزیه و هرچیزی که مربوط به من هست ابرا بشه و تمام ضرر و زیان و خرجایی که از اول ازدواج شده به نرخ روز به ایشان بدهم و من رو مجبور به امضا کردند من هم یک امضایی که مربوط به خودم نبود زدم و اثر انگشت میانی رو زدم
بازهم اشاره میکنم تماما زوری و تهدید وار بود
سوال من این است این تعهد اعتبار دارد و چگونه میتوانم ان را باطل کنم؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع قابل اثبات است پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام باید اثبات کنید به زور بوده وگرنه اعتبار دارد