مشاوره حقوقی رایگان - ورشکستگی

برای درخواست ورشکستگی ایا مدیر عامل با 75 درصد سهم میتواند اقدام کند یا امضای همه اعضای هیات مدیره لازم است؟اعضا مخالف ولی مدیر عامل موافق درخواست ورشکستگی به تقصیر است و اعضا هیات مدیره به جز مدیر عامل نگران حبس هستند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شرکت ورشکسته باشد می توانید اعلام ورشکستگی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر شرکت ورشکستگی شود مدیر عامل و اعضای هیأت مدیره مکلف هستند که اعلام ورشکستگی نمایند
و

کاوه رهگذر

جناب آقای کاوه رهگذر :

سلام . هر ذی نفعی میتواند ورشکستگی شما را اعلام کند ولی اگر شما بعد از ورشکستگی تا 3 روز ورشکستگی خود را اعلام نکرده باشید ممکن است ورشکسته به تقصیر اعلام شوید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
بله تا سه روز باید اعلام شکد