مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام خسته نباشيد من چندماه پيش ماشين زد بهم بعد كاراي پزشكي قانوني و راي نهايي پروندم رفت شعبه دو كيفري بعدچند روزم ابلاغيه اومد برام با اين موضوع درخصوص شكايت شما مبني بر ايراد صدمه بدني غيرعمدي بر اثر تصادف رانندگي در وقت مقرر 98/12/3 جهت رسيدگي در اين شعبه حاضر شويد بعد از اين كه برم كارام چقد طول ميكشه تا تموم بشه اين ورسال يعني تموم ميشه

پاسخ ها :

اكبر جافري

اكبر جافري:

قبل عید رای صادر میشه ولی ادامه روند پرونده به سال بعد میفته

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ممکن است به بعد از سال موکل شود