مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای حکم توسط قاضی اجرای احکام

با سلام-بنده توسط اداره کار، موفق به محکوم کارفرما شدم و ایشان موکلف به پرداخت حق السعی مزد، حقوق، عیدی، پاداش، تادیه بیمه، ایام بلاتکلیفی و ابقا به کار در کار سبک متناسب با شرایط جسمانی گردید و بعد از ارجاع به تجدیدنظر و دادگاه به اجرای احکام مدنی ارجاع داده شد، متاسفانه قاضی حکم را به درستی اجرا نمی کند و می گوید من نمیتوان اداره ات را وادار به ابقا بکار و تغییر شغل نمایم، چونکه طرف حساب شما شخص حقیقی و شرکت خصوصی می باشد و پیمانکار شرکت دولتی است و محکوم علیه را مجازات یا تحت فشار قرار نمی دهد که حکم را اجرا کند و بنده از اداره کار و مشاور دادگاه پرسیدم گفتند چنین گفته ای صحت ندارد و قاضی بایستی در هر صورت آن حکم را اجرا نماید، بنده از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست کارشناسی شرایط شغلی و استنکاف کارفرما از دستور قضائی هم نموده ام و دادورز هم طی مکاتبات قضائی درخواست حکم قرارداد و ابلاغ با عنوان شغلی به مدت یک هفته از کارفرما را خواسته است و یک ماه هم گذشته و به دادگاه هم هیچ مدرکی ارائه نداده است.
اینک ا. آیا حرف قاضی اجرای احکام که شخص حقیقی و شرکت خصوصی می باشد و نمی تواند آنرا اجرا کند صحیح می باشد؟
2. از چه طریقی از قاضی شکایت کنم که حکم را اجرا نماید که حقم تضییع نگردد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای راهنمای دقیق نیازمند گفتگوی متقابل است تا ابهامات سوال بررسی شود و راهنمایی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر از شما موضوع را ابتدا با قاضی محترم مجدد در میان بگذارید در صورتی که قانع نشدید راه پیگیری برای شما وجود دارد