مشاوره حقوقی رایگان - جواز کسب شراکتی

سلام، من و دوستم مشارکتی سالن زیبایی اجاره کردیم و همه چیز به صورت مساوی هست ولی جواز کسب به اسم دوستم هست خواستم بدونم میشه جواز کسب مشارکتی گرفت؟ یا 2 جواز جداگونه با شغل و مکان یکسان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مورد دوم به نظر می‌رسد که امکان‌پذیر باشد � اتحادیه مربوطه می‌توانید پیگیری دقیق کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دو جواز کسب به نظر امکانپذیر است ولی یک جواز به نام دو نفر ممکن نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما نیز می‌توانید مجوز دریافت کنید در غیر این صورت یک قرارداد حتماً بین یکدیگر تنظیم کنید

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

با سلام نمیتوان دریک جواز نام دو فرد را قیدنمود بلکه میتوانید جواز جداگانه اخذ نمایید