مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پیمانکار از کارفرما

1- در مواردی که در قرارداد ذکر شود "منبعد کارگر پیمانکار نامیده میشود"، برای شکایت از کارفرما باید به دادگاه مراجعه نمود یا اداره کار؟
2- در صورتی که باید به دادگاه مراجعه کنیم، برای اثبات ادعاهای کارگر (پیمانکار) شهادت چند نفر شاهد ماجرا مورد قبول دادگاه است؟
3- شکایت بابت حقوق و مطالبات از کارفرمای حقوقی (شرکت) است و مبلغ مطالبات حدود 1 میلیون تومان است. آیا این مبالغ در دادگاه بررسی میشوند؟ (ارزش قضایی دارد؟)

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام مربوط به اداره کار میشود