مشاوره حقوقی رایگان - شکایت قطع درخت

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم قطع درخت گردو مجازاتی داره یا خیر یک درخت گردوی جوان شاید 20 یا 15 ساله جلوی کارگاه ما بود که یک شخصی آن را بدون دلیل برید و قطع کرد میخواستم بدونم میشه ازشون شکایت کرد ممنونم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله مجازات نقدی دارد به شهرداری نیز می‌بایست جریمه بپردازد

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام بستگی دارد درخت ثمری باشد یا خیر
اگر ثمر می دهد که کارشناس قیمتش را مشخص می کند و بله شکایت کنید معمولا جریمه نقدی میکنند

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

سلام
در صورتی ک قبل از اقدام ب قطع شاخه ها تذکری در این باره نداده و درخت در محیط کوچه بوده و باعث مزاحمت در حریم منزل ایشان نشده میتوانید تحت عنـوان قطع و قمع و تخریب عمدی و ایجاد خسارت از ایشان شکایت کنید. درب منزل یا کارگاه حریم منزل نیست
میتوانید از طریق دادگاه و شهرداری اقدام نمایید