مشاوره حقوقی رایگان - چگونه دفاعیه را تنظیم کنم /برای برائت چه کار باید بکنم

شخصی علیه من به اتهام کلاهبرداری اتخاذ سمت عنوان مجعول افترا توهین شکایت کرده است
در شعبه بدوی منع تعقیب موقوفی تعقیب صادر گردید لکن با اعتراض شاکی در دادگاه کیفری بصورت غیابی محکوم شده ام
بابت کلاهبرداری شاکی از من سندی یارسیدی نداشته و فقط در شرکتی که گوشی اقساط میدادم ضامن من بوده و سفته ها نزد شرکت میباشد وشاکی تمامی اقساط را بدون اطلاع پرداخت کرده و احتمالا از سفته هایم استفاده کرده چگونه میتوانم از خودم دفاع کنم
بابت توهین و افترا شاکی از پیامک واسکرین شات و احتمالا شهود علیه من ثابت کرده وادعایه شاکی در واقع دروغ می‌باشد چگونه لایحه دفاع واعتراضم نسبت به حکم غیابی تنظیم و ارسال کنم

ودر آخر نسبت به اتهام اتخاذ سمت عنوان مجعول شاکی با اینکه می‌دانست بنده پرسنل حراست مجتمع تجاری هستم از عکس پورفایلم سواستفاده کرده و به دروغ در دادگاه اتهام اتخاذ‌ سمت باعنوان مجعول متهم کرده و برای دفاع ادله عبارتند از سابقه بیمه حراست گواهی اشتغال بصورت کتبی وشهادت همکاران را دارا میباشم
بابت عدم حضور بنده در جلسات دادگاه هم گواهی پزشکی نسبت به بیماری واگیر دار. و . مسری بنده گواهی پزشکی دارم
بابت حال و احوال چگونه لایحه اعتراض تنظیم کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم در صورت صدور رای غیابی واخواهی نمایید.و با این نحو توضیح موضوعات مختلف پرسش شما و دلایل کاملا مشخص نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.
.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از وکلای محترم سایت کمک بگیرید