مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه

سلام بنده در دوران خدمت سربازی بدلیل عدم آموزش لازم در مسئولیت خود دچار مشکل شدم و به اتهام مشارکت در رشوه بمبلغ 50000 تومان به دادسرای نظام رفته و متاسفانه آنجا اثر انگشت و کارتکس شدیم، و بعد از سه روز با پرداخت جریمه از زندان حشمتیه آزاد شدم، الان کارمندم و به دلیل ارتقای تحصیلات و تجربه قرار بنده را ارتقا بدهند و پستی که قرار است در آن منصوب شوم از مشاغل تقریبا حساس است که ذیل نظر مدیر مجموعه باید در امور اداری و خریدها نظارت و هماهنگی کنم، آیا با اخذ شرایط احراز بنده و استعلام های مربوطه، این برای بنده مشکل خواهد شد. بیشتر از حفظ آبروی خودم بیم دارم که خدایی نکرده این همه زحمات بنده که براش زحمت کشیدم چه از لحاظ کاری چه تحصیلی همش از بین برود و اعتمادی به من نشود فقط به خاطر یک اشتباه در خدمت سربازی

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

باسلام درصورتی که فرآیند رسیدگی در پرونده ی با موضوع رشوه به صورت کامل به انجام برسد وقطعی گرددازمواردمحرومیت های اجتماعی خواهد بود موفق باشید.