مشاوره حقوقی رایگان - حق استفاده از حیاط مشاعی

سلام ملکی که من در آن مشغول به فعالیت هستم 3 طبقه مسکونی و یک مغازه دارد زیرزمین، همکف و طبقه اول که واحد من طبقه همکف می باشد و پنجره به سمت حیاط دارم طبق صورت جلسه تفکیکی ساختمان، حیاط جزو مشاعات بوده و استفاده اختصاصی از آن را به هیچ یک از واحدها نداده و فقط از زیرزمین راه به حیاط دارد هم چنین طبق نقشه اولیه ساختمان در شهرداری از طبقه همکف درب و پله به حیاط داشته با توجه این دو مورد من میتونم درب به حیاط بگیرم ؟؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
هرنوع تغییر و تحول در مشاعات ساختمان باید با تراضی کلیه مالکین باشد در غیر اینصورت نمیتوانید