مشاوره حقوقی رایگان - خرید قسطی با چک کارمندی

سلام. من می‌خوام یه موبایل قسطی بخرم که قیمتش 4 میلیون تومنه. فروشنده میگه اولا 3٪ سود برای فروش قسطی گذاشته، و دوما باید اول ⅓ مبلغ رو تسویه کنی، بعد ⅔ باقی مونده رو حداکثر در 10 قسط تسویه کنی.
و سوما چک کارمندی ازم خواسته، به اینصورت که برا هر دو ماه یک چک میخواد. یعنی مبلغ قسط دو ماه رو روی اون چک بنویسی و در صورت تسویه بهت پس بدن. کلا میشه 5 چک.
میخواستم بپرسم به نظر شما این شرایط رو بپذیرم؟ چک کارمندی رو چجوری تهیه کنم (من الان طرح وزارت بهداشتم)؟ و اینکه روی چک چه عبارتی بنویسم؛ مثلا بابت تضمین تسویه ی اقساط؟؟

پاسخ ها :

بهرام كاملان

بهرام كاملان:

میتونی یه چک بانکی بدهید یک ضامن پشت نویسی کنه بعدانراخرج موبایلی کنید