مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام من با یه پراید تصادف کردم مقصر خودم بودم مدل پراید 87 میخواستم ببینم چقدر وقت داره شکایت کنه برا افت قیمت حدودی شیش تومن خسارت بهش وارد شده از بیمه گرفت هی داره تهدید میکنه برا افت قیمت دستش به جای بنده میتونه برا افت شکایت کنه با این که مدل ماشینش پایینه

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

افت قیمت معمولا برای خودروهای صفر قابل قبول هست

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. معمولا کارشناس رسمی دادگستری افت قیمت خودرو را محاسبه می کند و باتوجه به مدل خودرو بعید میدانم افت قیمت شامل حال این خودرو بشود ولی در کل برای محاسبه افت خودرو ضابطه ی خاصی نداریم و بستگی به نظر کارشناس یا کارشناس خبره در این زمینه دارد.
و البته مهلت خاصی برای مطالبه افت قیمت وجود ندارد هر زمانی اراده کند می تواند اقدام نماید.