مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه

با سلام مرداد ماه امسال شوهرم دو فرزند مرا که از همسر اولم هستند و پدرشان فوت شده از خانه بیرون کرد لذا من مجبور شدم خانه ای برای انها اجاره کردم و وسایل خانه را که متعلق به خودم بود به انجا بردم تا فرزندانم ساکن شوند همسرم بعد از رفتن من از خانه اظهار بی اطلاعی و حتی از من شکایت سرقت کردند و زمانی که خودم میخواستم به منزل مشترکمان که سه دانگ از ان به نام خودم میباشد برگردم ایشان گفتند تا زمانی که تکلیف وسایلی که سرقت کردی مشخص نشود حق امدن به خانه را نداری شکایت ایشان 5 ماهی طول کشید و در نهایت رای تبرئه اینجانب از سرقت امد اعتراض کردند رد شد اکنون برای نفقه شکایت کردم .. میخواستم بپرسم با توجه به اینکه ایشان بیان میکنند من بدون اجازه ایشان منزل را ترک کرده ام نفقه بنده چه میشود در ثانی هیچ الزام یا شکایتی هم برای تمکین نکرده اند کما اینکه در صورت تهیه منزل و وسایل من مشکلی در تمکین نخواهم داشت

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. می توانید هم شکایت ترک انفاق و دادخواست حقوقی مطالبه نفقه مطرح کنید تا رسیدگی شود . با توجه به اظهارات شما احتمال خیلی زیاد در هر دو مورد محکوم خواهد شد.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

شمامیتوانید ازایشان نفقه بگیرید