مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب یارانه بابت چک برگشتی

با سلام و خسته نباشید
حساب یارانه من ب علت چک‌برگشتی مسدود شده الان ب بانک مراجع کردم و 5 نفر شاکی ک حسابم رو‌مسدود کردن دو نفرش برای تهران هست و دو نفر شیراز و یکی هم اصفهان میخاستم بدونم برای رفع مسدودی حتما باید ب شورای حل اختلاف و دادگستری همون شهرها مراجعه کنم یا از شیراز ک محل زندگیم هست هم میتونم اقدام کنم
داخل برگه ای ک از بانک گرفتم دو نفر از دادگستری حکم توقیف گرفتن و بقیه از طریق شورای حل اختلاف

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید از طریق دفترخدمات قضایی شهرتان به شعب لایحه و… ارسال کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله ‌
شما باید حضورا به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

حضورا به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید