مشاوره حقوقی رایگان - لغو تعهد استخدام پیمانی از آموزش و پرورش

سلام بنده استخدام پیمانی آموزش و پرورش هستم . تعهد محضری ده ساله گرفته شده ازم. چرا آموزش و پرورش با درخواست من مخالفت میکند؟ قانون هست یا نه؟ من نمیخوام دیگه معلم باشم خسارتش رو هم میدم ولی آموزش و پرورش میگه نمیذاریم !

پاسخ ها :

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

وقتی تعهد به انجام وظیفه دارید موظف به اجرای آن هستید مگر عذر موجه داشته باشید که از عهده انجام تعهد معذروید

پرسشگر :

خیلی ممنون از پاسخگویی شما. آیا تغییر شغل عذر موجه نیست؟

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام احترام
بعلت تعیین مدت خیر ولی با امتناع حضرتعالی از انجام تعهد نیز آموزش و پرورش غیر از مطالبه مالی کار خاصی نمیتواند کند