مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با ترفند همسریابی

تو روبیکا با کانال همسریابی آشنا شدم ایشان عکس پروفایلش روحانی بود بهش پیام دادم درمورد اذواج موقت.ایشان تقاضای حق الوکاله کرد و 400پرداخت کردم بعد گفتن یک ماه 5میلیون مهریه خانم هسته باید اول پرداخت کنی گفتم من شناختی ازشما ندارم چطوری اعتماد کنم ایشان بلافاصله گواهینامه ومجوز کارش را برام فرستاد من هم پول واریز کردم بعد کلا بلاکم کرد.هم شماره تلفن همراش وهم شماره حسابش دارم وحتی شماره خانمم قراربود عقد موقت هم بشه دارم باید چی کار کنم تا پولم بتونم پس بگیرم؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام عنوان کلاهبرداری شکایت خود را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود هم حقوقی وهم کیفری میتوانید اقدام کنید بهتر است از مشاوره استفاده تا دقیق راهنمایی شوید