مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز جنسی با تهدید

امشب ساعت های 9 رفتم خونه یکی از بچه ها بعد مشروب خوردن من نخوردم بعد ساعت های 12 من گفتم میخوام برم خونه گفت من رو میرسونه بعد با ماشین از شهر رفت بیرون تو خیابون با سلاح و این ها من رو تهدید به مرگ کرد که از هیچی نمیترسه و من رو میکشه و... به من نزدیکی کرد.

الان هم میخام خودکشی کنم

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، پیشنهاد می شود موضوع را از طریق قانون و با کمک وکیل پیگیری بفرمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بلافاصه به پزشکی قانونی و یا پزشک درمانگاه و مطب مراجعه و معاینه کنید. و سپس علیه ان شخص شکایت کیفری تجاوز به عنف مطرح کنید

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

دورد، اقدام به طرح شکایت نماید بلافاصله به پزشک قانونی هم مراجعه کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر هنوز استحمام نکردید لطفا شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند طرح شکایت نمایید تا سریعا به پزشکی قانونی معرفی شوید