مشاوره حقوقی رایگان - سند زدن و معافیت اعصاب و روان

بنده معافیت اعصاب و روان دارم و میخواستم سندی رو بنام بزنم،آشنایان نظر دارند که سند بنامم نمیخوره و میخواستم بدونم این معافیت مشکلی در سند زدن(برگ سبز) برایم بوجود می‌آورد یا خیر؟ممنونم

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر مشکل اعصاب و روان داشته باشید بدلیل حجر امکان سند وجود ندارد و اگر سندی زده شود باید قیم داشته باشید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بستگی به درجه بیماری شما دارد اعمال حقوقی مجانین باطل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر محجور نباشید می توانید اقدام به تنظیم سند رسمی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مگر محجور شناخته شوید.