مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با موتور سیکلت در چهار راه

سلام
بنده در تاریخ 7 بهمن 98 در چهار راه از فرعی به اصلی با اتومبیل وارد شدم و قصد ادامه مسیر به صورت مستقیم را داشتم با توجه به اینکه در ادامه مسیر در سمت خیابان مقابل بنده عملیات عمرانی بود و تقریبا نیمی از مسیر درست در سر چهارراه مسدود بود ازدحام ماشین باعث شد که در وسط خیابان اصلی متوقف شوم به نحویکه سپر ماشین بنده تقریبا در میانه مسیر اصلی و روی خط وسط خیابان بود که ناگهان موتور سیکلت با دو سرنشین به جلوی سپر ماشین بنده برخورد کرده و سرنشین عقب روی زمین سقوط کرد ولی راننده موتور پس از برخورد با تلق جلوی موتور و زخمی شدن بینی خودش موتور سیکلت را جک زد و روی زمین نشست
الان هر دو در بیمارستان هستند و دچار شکستگی در محل دست و پا شده اند
آیا بنده مقصر هستم ؟

پاسخ ها :

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

تشخیص اینکه چه کسی مقصر است با پلیس راهنمایی و رانندگی است