مشاوره حقوقی رایگان - تخریب شیشه خودرو

باسلام
باهمسرم مشکل دارم وچندروزپیش ایشان شیشه عقب خودروراباسنگ شکسته.وپیگیرفیلم دوربین اطراف محل هستم.شکایت نامه راازطریق دفترخدمات قضایی به دادگاه عمومی وانقلاب ارسال کردم اماشعبه کیفری شکایت را برگشت داده وپیامک آمده پرونده به مرجع صالح ارجاع شود برگشت دا ه شد.سوال اینکه شکایتم رابایدبه کجا ارسال کنم.مبلغ خسارت دومیلیون تومان است.ازشعبه پیگیری کردم جواب درستی ندادند.باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تخریب در صلاحیت دادسرا عمومی و دادگاه کیفری دو هست.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر شکایت تخریب کرده اید در صلاحیت دادسرا است و اگر مطالبه خسارت کرده اید در صلاحیت دادگاه حقوقی است

امیر عظیمی

جناب آقای امیر عظیمی :

عنوان شکایت شما چه جرم یا جرائمی بوده است؟

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

سلام باید به دادسرای محل وقوع جرم ارسال شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید شکوائیه تخریب عمدی را مطرح نمایید