مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

با سلام و عرض ادب واحترام
ببخشید من بیماری سندروم کلاین فلتردارم و بچه دار نمیشم واین مورد رو به زنم موقع بله برون سال 93 شفاهی گفتم حتی صداش هم موقع دعواهامون دارم که میگه تو بچه دار نمیشی و عقیمی
حتی سال 95پژوهشگاه رویان عمل نمونه برداری از بیضه ها انجام دادم که خانمم زیر برگه رضایت نامه عملم امضاءکرده وبعد از گذشت یکسال و سه ماه بعد از عملم دادخواست فسخ نکاح کرده که من بهش مریضیم نگفتم و از این قضیه خبر ندارم
آیا زنم میتواند با این ادعا فسخ کند؟ و از من جدا شود؟
ممنون.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال صرفنظر از اینکه زوجه حق قانونی فسخ نکاح داشته باشد یا نداشته باشد ، چه توجیه شرعی دارد که زوجه را بدون رضایت قلبی مجبور نمائیم تا آخر عمر حتی بطور ظاهری هم شده با زوج زندگی نماید چه رسد به اینکه زوجه مشکل عقیمی هم داشته باشد ؟! کسب رضایت زوجه به ادامه یا عدم ادامه زندگی مشترک از هر قانون نوشته و نانوشته ای اولی تر و بالاتر است . خداوند شفای عاجل عنایت فرماید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر مطلع باشد خیر اما به یاد داشته باشید این موضوع ی تواند اثرات بدی در زندگی برایتان به همراه داشته باشد زیرا در هر مشاجره ای این ضعف به رخ شما کشیده خواهد شد