مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام و عرض ادب
ببخشید زنم 16-8-96دادخواست استرداد جهیزیه زده و 24-8-96 دادگاه رای به من داد که به جز وسایلی که من گرفتم طبق لیست جهیزیه 1-9-96 بیاد وسایلش ببره که 28-8-96 اومد با مامور اجراییه اموالم رو توقیف کرد و منم گفتم دو روز دیگه میاد میبره حافظ اموالش شدم اما هنوز نیامده ببره رفتم دادگاه لایحه زدم که من آماده بیاد ببره نیامد بعد رفتم اظهارنامه زدم بازم نیامد دادخواست زدم که بیاد وسایلش ببره من مستاجرم دادگاه رای بازم به من داد که 15-12-96 به مدت 10روز بیاد ببره بازم نیامد ببره بنظرتون من باید چیکار کنم؟
آیا اون وسایلی که دادگاه به من داده میتونم بردارم ببرم یا باید صبر کنم تا مامور اجراییه بیاد توقیف رو برداره بعد ؟
الان من چیکار کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال شما امین و حافظ اموال هستید و با اطلاع و اخبار به طرفنان و مرجع قضایی رسیدگی کننده تکلیف اطلاع رسانی مجدد از شما اسقاط شده است . می توانید به همراه جهیزیه زوجه به منزل جدید نقل مکان نمائید ولی همچنان مسئولیت حفاظت از اموال امانی مذکور بر عهده شماست تا مالکش آنرا از شما استرداد نماید .