مشاوره حقوقی رایگان - رد شدن در کمیسیون پزشکی بدلیل استرس

سلام من اواخر تابستان برای گواهینامه موتور به چشم پزشک رفتم و چون یکم استرس داشتم این چشم‌پزشک منو فرستاد کمیسیون پزشکی. تو کمیسیون هم منو رد کردن (نمی‌دونم چرا واقعا بی‌دلیل) استرس خاصی هم نداشتم (گواهینامه ماشین هم دارم) میخواستم بدونم بعد شش ماه که دوباره برم کمیسیون پزشکی چکار کنم دوباره رد نکنن بی دلیل؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به دلیل اینکه علت رد شما مشخص نشده است نمی‌توان راهنمایی دقیق کرد می‌توانید به نظریه کمیسیون پزشکی نیز اعتراض بزنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کمیسیون موضوع را پیگیری کنید