مشاوره حقوقی رایگان - مسقف کردن حیاط مشاع به صورت سقف کاذب (ساکن طبقه همکف میباشم )

سلام من در آپارتمانی زندگی میکنم که دو واحد در انتها دارد و سه واحد در جلو من طبقه همکف انتها زندگی میکنم و فقط من به حیاط مشاع کوچکی راه دارم و آن را مسقف کرده ام و طبقه بالای من تنها یک واحد است ادعا کرده که میخواهد او هم از حیاط خلوت ایجاد شده در پشت بام سقف کاذب استفاده نماید ولی در سند او چیزی به عنوان بالکن نمیباشد چگونه این موضوع را مدیریت نمایم ؟ و میخواهد از این قضیه نیز سواستفاده های بعدی داشته باشد

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هیچیک از مالکین حق استفاده از مشاعات را به تنهایی ندارد . این عمل جرم است.