مشاوره حقوقی رایگان - زمان رسیدگی به رای قطعی دیوان عدالت اداری

سلام
بنده یکسال پیش آزمون استخدامی آموزش پرورش قبول شدم بعد از چهار ماه بدون اینکه حقوق بدند گفتند مورد تایید گزینش نبودی اگه اعتراض داری برو اعتراض کن
رفتم استان اعتراض زدم رد شد
تهران هم رد شد
دیوان عدالت اداری اعتراض زدم یک ماه پیش جواب اومد گزینش محکوم کرد که شما دلایل کافی برای رد گزینش نداشتی و رای به بررسی مجدد داده
حالا سوال اینه چقدر زمان میبره تا گزینش دوباره بررسی کنه؟
آیا در صورت تائید گزینش حقوق بهم میدن یا نه؟
امکان داره دوباره گزینش ردم کنه یا نه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
زمان مشخص نیست
اما رای دیوان قابل اجرا است

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

سلام.وقتتون بخیر...قبولی در آزمون استخدامی مساوی با محق بودن شما برای اخذ حقوق نیست...به بیان دیگر پس از قبولی در ازمون کتبی و طی نمودن تشریفات قانونی مقرره نظیر مصاحبه و ...با معرفی و اعلام نتایج به محل قبولی تون و اختصاص اعتبار و کد پرسنلی و ... شما شاغل و برای مدت فعالیت در دستگاه ذیربط حقوق دریافت می کنید... اما زمان مورد بحث بستگی به دستگاه و زمانی است که اختصاص میدن....بله امکان قبولی یا رد وجود داره منتها وفق رای دیوان باید مستند و موجه باشه