مشاوره حقوقی رایگان - خالی نکردن منزل توسط مستاجر

خانه ای در شهر کرج دارم که توسط یکی از بستگان با وکالت اینجانب کرایه داده شده در حال حاضر 3سال از پایان قرارداد گذشته و مستاجر منزل رو تخلیه نکرده و از اردیبهشت سال97 کرایه پرداخت نکرده لازم به توضیح که اصل قرارداد اجاره رو هم ندارم
لطفا راهنمایی کنین که چه شکایتی تنظیم کنم

پاسخ ها :

سعيد  سواري

سعيد سواري :

سلام. با ارائه قرارداد اجاره عادی که توسط دو شاهد امضا شده، دستور تخلیه فوری از شورای حل اختلاف بگیرید.

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

مشخص نکرده اید منزل مسکونی سند رسمی دارد یا مبایعه نامه عادی
در ضمن می توانید ابتدا مراتب تخلیه ملک را از طریق اظهارنامه به وی ابلاغ کنید.
و در نهایت با استفاده از شهادت شهود و یا سایر ادله دادخواست تخلیه منزل و سپس مطالبه اجرت المثل ایام تصرف