مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی استعلاجی کارگر

با سلام خدمت پاسخ دهنده
کارگری دارای استعلاجی (مدت 1 روزه تا 1ماهه)از پزشک میباشد که باتوجه به مریض بودن کارگر برای او استعلاجی صادر مینماید و کارگر موضوع را به کارفرمای خود اعلام میکند ولی کارفرما صراحتا اعلام میکند من کاری با استعلاجی شما ندارم باید بیاید سرکار و در محل کار خود در زمان استعلاجی حاضرشوید....
آیا ماده قانونی وجود دارد که اینکار کارفرما را جرم تا تخلف محسوب کند؟و آیا قبول نکردن استعلاجی کارگر و درخواست حضور آن به محل کار خلاف قانون و مقرراتی میباشد
ممنون میشم اگر بصورت واضح و شفاف و با استناد به مواد قانونی پاسخ بدهید.
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اقدام به شکایت از طریق اداره کار نمایید