مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه دریافتی بازنشستگی زودتر از موعد با توجه به قانون جدید بازنشستگی

با سلام و احترام ؛
بنده خانومی با 43 سال سن و 23 سال سابقه در یک شرکت مهندسی مشغول به کار هستم با توجه به شرایط و قوانین جدید بازنشستگی که همین چند روز پیش در اخبار عنوان شد ، آیا بنده می توانم زودتر از موعد بازنشست شوم ؟ و اگر امکانش هست ، آیا حقوقی که دریافت خواهم کرد همان عددی هست که در سایت تامین اجتماعی برای من محاسبه شده یا اینکه تغییر خواهد کرد و کمتر خواهد شد؟؟
ظاهراً عنوان شده بازنشستگی زودتر از موعد مشمول قوانین جدید نمی شود اما در کل قضیه ابهامات زیادی وجود دارد که باعث تردید در تصمیم می شود

سپاس از راهنمایی شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید دستور العمل ها و بخش نامه های سازمان وارد و اجزا گردد بهتر است از سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجع مربوطه درخواست خود را پیگیری کنید