مشاوره حقوقی رایگان - فرار بعد از تصادف

چند روز پیش من از فرعی دراومدم که مستقیم وارد بریدگی بشم وسط خیابون رو رد کرده بودم یه ماشین اومد جلوم با سرعت و سپرم به گلگیرش گرفت که یکمی فرو رفت. توافق کردیم و کارت ماشین دادم بهش و رفتیم صافکاری که هزینه ش رو بدم که دیدم داره دندون گردی میکنه که خرابی ها دیگه رو بندازه گردن من. متوجه شدم که کارت ماشین اشتباه دادم بهش و متعلق به ماشینی بود که خیلی وقته فروختمش. منم به بهانه ای فرار کردم. و الان طرف شکایت کرده و توقیف ماشینی که کارتش رو دادم اما فروختم رو گرفته. خواستم بدونم میتونه کاری کنه؟ از طریق پلیس دستش جایی بند هست؟

پاسخ ها :

سعيد  سواري

سعيد سواري :

با سلام. توقیف خودروی فروخته شده قطعاً تا مدتی امکانپذیر است لیکن با توجه به ورود خسارت به طرف مقابل، بهترین راه حل، حل و فصل مسالمت آمیز قضیه است.