مشاوره حقوقی رایگان - اعمال سهمیه ایثارگری

سلام وقت بخیر
بنده آزمون دستگاه های اجرایی شرکت کردم ولی متاسفانه سهمیه ایثارگری و فرزند را در زمان ثبت نام و آزمون لحاظ نکردم و اتفاقا در آزمون کتبی قبول شدم و مصاحبه هم انجام شد،الان که نتیجه اومده 2نمره کم دارم تا قبولی و متاسفانه اگه سهمیه ها هرکدومش ثبت میشد میتونستم قبول بشم...
حالا به چه شکل میتونم اعتراض کنم برای ثبت سهمیه فرزند و ایثارگری که دارم ولی لحاظ نشده ؟
امکانش هست ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سوال حقوقی نیست بلکه اداری است از ارگان مربوطه سوال شود

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
مراتب اعتراض خود را به ارگان برگزار کننده آزمون منتقل کنید