مشاوره حقوقی رایگان - هزینه اجرای مهریه

سلام برای این که مهریه رو اجرا بزارم چقدر باید هزینه کنم مهریه ام 300 میلیون پول نقد هست.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
در اجرایی‌ات ثبت هزینه خاصی ندارد ابتدا به دفترخانه وقوع عقد نکاح ‌‌سپس اجرایی‌ات ثبت باید مراجعه شود
امکان وکالت دادن به یک وکیل دادگستری نیز وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه دفترخانه و دادگاه کمتر از یک میلیون تومان است.
بدوا باید به دفترخانه ای که عقد کرده باید مراجعه کند و مهریه خود را مطالبه کند تا از طریق اجرای ثبت اموال زوج را توقیف کند
اگر زوج اموالی نداشت با اخذ گواهی می تواند از طریق دادگاه مهریه خود را مطالبه کند که دا‌دخواست از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت می شود.