مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

منزلی با سند رسمی خریداری کردم 10سال تصرفم هست شخص ثالث با فروشنده تبانی کردند رای بر تنفیذ مبایعه گرفتن و سند رسمی باطل نمودند مدارک جدیدی بدست آوردم که این دو نفر قبلا در دادگاه اخیر اقرار کردند فروختیم ولی دادگاه بدوی و تجدید گفتند بدون اجازه خریدار اولیه بوده و رای به نفع خود گرفتند برای اعاده و اثبات حیله طرح دادخواست اینجانب به استناد کدام ماده باید باشد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال تصدی و مداخله در امور حقوقی ، وکالت و قضا امری نخصصی و حرفه ایست که خارج از صلاحیت افراد عادیست . توصیه می شود در حوزه قضایی خود با مراجعه به دفتر یکی از وکلای متخصص ، کاربلد و باتجربه عضو سایت دادراه و پرداخت اجرت ، مشاوره حقوقی حضوری و یا سایر خدمات حقوقی مورد نیاز خود را دریافت نمائید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این امر در تخصص وکلاست