مشاوره حقوقی رایگان - امضاء بجای فرد دیگر با اطلاع خودش

با سلام دوست من برای یکی از کارمنداش که خیلی مورد اعتمادش بوده و همیشه پول کلان هم بحسابش واریز میکرده یه حساب بانکی عابر بانک از بانکی که اشناش بوده میگیره و خودش بجای صاحب حساب امضاء میکنه حدود هفت هشت سال از این موضوع میگذره و دایم با اطلاع صاحب حساب در ان کارت گردش مالی میکرده حتی چندین مرحله پرداخت به کارت دیگر صاحب حساب که دست خودشه هم انجام داده وحتی در مواقعی همون کارت اخذ شده دست خوده صاحب حساب بوده و باهاش پول گرفته یا انتقال داده به حساب دیگر خودش که دستش بوده
حالا مدتی هست رابطشون خراب شده طرف تهدید کرده بابت افتتاح حساب جعلی برای من میخواد شکایت کنه لطفا راهنمایی بفرمایید ایا این شکایت میتونه کیفری باشه و برای شخص مفتوح حساب مشکل زندانی بوجود بیاره
ضمن اینکه شخص اولی مبالغ هنگفتی به حسابهای دیگر صاحب حساب که کارت دست خودش بوده واریز کرده و الان طرف پولها رو پس نمیدهد و این حساب رو علم کرده که شکایت میکنم خواهشن راهنمایی بفرمایید.
البته شخص اول در دو دادگاه طرح دعوا برای مطالبات خود طبق فیشهای واریزی بحساب صاحب حساب نموده که در مرحله رسیدگی میباشد

پاسخ ها :

سعيد  پيروزي

جناب آقای سعيد پيروزي :

سلام
اول اینکه موضوع فاقد جنبه کیفری است و بر فرض صحت مشمول مرور زمان شده است.
در خصوص مبالغ باید دادخواست حقوقی مطرح گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بای سر اینجا دادخواست حقوقی مطرح نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم مشمول مرور زمان شده است و از لحاظ حقوقی قابل پیگیری می‌باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است