مشاوره حقوقی رایگان - درباره نوع شکایت که باید به دادگاه دهم

چنانچه در پروند قضایی ودادگاه حقوق یاز چهار نفر شاکی باشی جهت معامله کالا که دونفر از آنها ثبت سفارش دادن و از آن چهار نفر سه نفر از آنها پرداخت وجه از طریق کارت بانکی دادن آیا در قانون این چهار نفر که باهم مرتبط هستن آیا باید شکایت 4 نفر را انجام داد ویا از شخص خاصی از این 4 نفر. راهنمایی فرماید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده باید در شعبه محترم مطالعه شود و سپس در این زمینه تصمیم گیری شود