مشاوره حقوقی رایگان - ایا به دختری که مشغول به کار هست نفقه تعلق میگیره

با عرض سلام و ادب. بنده یه دختر مجرد سی ساله هستم و حدود 15 سال هست که پدرم از مادرم جدا شده و تا الان با کلی مشکلات و دادگاه بهم نفقه میده اخیرا دنبال من افتاده تا ببینه اگه جایی مشغول به کار هستم نفقه من که ماهانه یک میلیون تومان هست و در تورک و زندگی روزمره من هیچ گره ای از مشکلم باز نمیکنه ولی متاسفانه پدرم هم در دادن نفقه برام مشکلات درست میکنه هم دنبال قطع کردن این مقدار کم نفقه هست خواستم از وکلای عزیز بپرسم ایا میتواند نفقه من رو قطع کنه لازم به ذکر هست که من با مادر مسن خودم تنها مستاجر هستیم و تنها منبع درامد من همین مقدار نفقه و کار در مغازه مردم هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایی

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

نفقه آثاری به شرط نیاز. نفقه گیرنده و تمکن نفقه دهنده است

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. در صورت اشتغال بکار واثبات این امر توسط پدرتان نفقه قابل قطع است.