مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین کشاورزی

سلامو خستنه باشید ما یک سند زمین ثبتی زمان شاه را داریم به مقدار تقریبی 4هکتار ولی زمین دست یه نفر دیگه است چند بار بهش توصیه کردیم که اگر زمین رو خریدی یا اجاره کردی باید مدرکی داشته باشی چون سند بنام پدر بزرگم است ودر قید حیات نیستند ما هیچ اطلاعی نداریم طرف هم میگه که من هیچ مدرکی رو به شما نشون نمیدم وهیچ جا هم مراجعه نمیکنم حتی چند بار هم رفته پیش شورا های روستا وگفته که یه رونوشت یا نامه ای برام بنویسید که زمین مال من است که شوراها هم گفتند که ما این کار رو نمیتونیم انجام بدیم چو غیر قانونی است لطفآ راهنمایی بکنید که ما چکار باید بکنیم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و عرض احترام،
در این خصوص امکان طرح دعوی خلع ید و رفع تصرف عدوانی موجود می باشد .
با توجه به تخصصی بودن امور و جهت از دست نرفتن زمان و حق و خویش بهتر هست قبل از اقدام مشاوره و وکیل اخذ نمایید.
سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید علیه ایشان طرح دعوی کنید.